Företaget Stark Service Fönsterputs som utför fönsterputsning med kvalité för det bästa priset på marknaden bjuder er till Stora Villamässan för att snurra Stark Service Fönsterputs lyckohjul och även få veta allt du inte visste om moderna, funktionella och stilfulla hus.
Mässan pågår i Malmö under 7-10 mars.

Stora Villamässan – södra Sveriges största mässa om modernt liv. Dörrarna för allmänheten öppnades våren 1995 och har varit öppna sedan dess.

Fönsterputsningsföretaget Stark Service deltar i mässan för första gången: “Detta är ett viktigt evenemang för vårt företag, för att vi kommer att kunna träffa framtida kunder och andra företagare. Vi är glada att kunna vara en del av de största villamässorna i Skåne”, säger Stark Service Fönsterputs VD Nerijus.

“Under mässan lovar vi att inte bara ge värdefulla råd om fönsterputsning, utan även specialerbjudanden och rabatter. Besökarna kommer kunna beställa och prova på fönsterputsning av Stark Service för endast 39 kr för hela husets bottenvåning, och få presentkort med extra rabatt på ytterligare tjänster.
Besökare till Stark Services monter kommer också få spela på vårt färgstarka lyckohjul, där du kan vinna från 25 till 100 procents rabatt på våra fönsterputsning tjänster. Så kom till Stora Villamässan och besök vår monter. Många kunder har redan anlitat oss, gör det du också!” – säger VD.

Stark Service Fönsterputs är ett av de snabbast växande serviceföretagen i Skåne. Företaget strävar hela tiden efter att leverera kvalitativ fönsterputsning och erbjuda de lägsta priserna på marknaden. De erbjuder både engångs- och regelbunden (abonnemang) fönsterputsning i Skåne, Blekinge, Halland och Kronoberg.

<< Tillbaka till nyheterna