Fönsterputsning

Stark Service fönsterputs

Stark Service Fönsterputs utför fönsterputsning i 4 län i Sverige.

GRATIS FÖNSTERBLECKRENGÖRING
E-POSTNOTIS OM UTFÖRD UPPDRAG
BEHÖVER INTE VARA HEMMA NÄR VI KOMMER
PRISGARANTI
INGEN BINDNINGSTID
ALLTID RENA FÖNSTER
SMS EN DAG INNAN

Fönsterputsningstips och -rekommendation

Grilla inte nära fönster. Fettet från maten som grillas fastnar lätt på fönster och är väldigt svårt att få bort.

Försök att inte ha för mycket saker på fönsterkarmen. Damm samlas på föremål och hamnar på fönsterna, växter kan locka till sig kryp som smutsar ner era fönster.

Om ni vill att fönsterna ska se ännu renare ut rekommenderar vi att rengöra ramarna 2-3 gånger om året.

Var noga med att täcka över och skydda fönsterna när ni renoverar. Ofta brukar fönsterna inte bara vara smutsiga, utan också skadade.

Fönsterputsabonnemangs information

FÖNSTERPUTSNINGSABONNEMANG UTAN BINDNINGSTID

Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid för vårt fönsterputsningsabonnemang, alltså kan ni säga upp våra tjänster när ni vill. Det är dock viktigt att komma ihåg att säga upp det i förväg, och inte när fönsterputsarna redan är på plats hos er. I sådana fall måste vi fakturera. Här kan ni säga upp abonnemanget: https://ssfonsterputs.se/uppsagning/  eller via e-post: info@ssfonsterputs.se

BETALNINGAR FÖR FÖNSTERPUTSNING

Betalningar för fönsterputsning sker med faktura efter utfört arbete. Betalningen ska ske inom 14 dagar om inget annat är bestämt. Ni kan välja mellan PDF-faktura som vi skickar gratis via e-post eller en pappersfaktura i posten som kostar 30 kr.

GRUNDPRIS PÅ FÖNSTERPUTSNING

I standard fönsterputsning ingår alla fönster på första våning och fönsterbleck rengöring. Fönsterbleck rengöring finns som ett extra tillägg för engångskunder och ingår inte i standardputsningen. Fönster som är mellan uterum och hus putsar vi endast om kunden begär. Om vi inte fått information om det så kommer vi inte att putsa de fönsterna.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Om ni vill att vi putsar övervåningen, uterummet, karmar och bågar, spröjs eller takfönster kan ni lägga till det som tilläggstjänster. De är inte bundna vid ert abonnemang så ni kan lägga upp det hur ni vill, t.ex. karmar och bågar rengöring på övervåningen varannan gång och fönsterputsning i uterummet endast vår och sommar. När ni beställer tilläggstjänster är det viktigt att ni visar under vilka perioder ni vill ha dessa, annars kommer de att utföras under varje fönsterputsning.

RABATT OCH ERBJUDANDE PÅ FÖNSTERPUTSNING

Vill du betala mindre för fönsterputsning eller få gratis tilläggsstjänster? Rekommendera oss för din granne, vän eller släkting och få 100 kr rabatt på våra tilläggstjänster för varje person som påbörjat ett abonnemang hos oss.

100% NÖJDA KUNDER EFTER FÖNSTERPUTSNINGEN

Vårt mål – att alla kunderna ska bli nöjda efter varenda fönsterputsning. Vi är inte robotar vilket innebär att även vi kan göra fel på jobbet, därför försöker vi alltid att ta åt oss av på kunders feedback, reagera på klagomål och göra upp för misstag vi gjort.