Abonnemang

FÖNSTERPUTSNINGSPERIODER

Vi försöker alltid att anpassa oss efter kundens behov och just nu erbjuder vi flera fönsterputsningsplaner:

6 gånger om året – vår populäraste plan. Om du skaffar denna kommer vi till er varannan månad/var 8-9 vecka. När du prenumererar på denna planen får du inte bara rena fönster, utan även bäst pris-garanti.

Bäst pris-garanti – det är vår plikt att erbjuda fönsterputsning för det bästa priset på marknaden. Om ni hittar ett bättre pris än vad vi erbjuder kan ni skicka fakturan till oss så lovar vi att vi erbjuder ett bättre pris för samma tjänst. Detta gäller dock inte kampanjer eller rabatter.

4 gånger om året – denna plan används mest av folk med fritidsfastigheter som de inte bor i året runt utan åker till för att semestra eller för att fira olika högtider, eller folk som vill ha både in- och utvändig fönsterputsning (alla sidor) alla fyra gånger. Dessa kunder får välja fyra tillfällen (av sex möjliga) från fönsterputsningsperioderna som passar dem bäst.

Man kan endast beställa engångsfönsterputsning för 1 putsperiod. Det är dyrare än abonnemangsputs och folk beställer oftast denna inför olika högtider som jul, påsk och midsommar. Det kan dock leda till att vi är överbelastade vid dessa tider, och då är det inte möjligt för alla att beställa engångsputs då abonnemangskunderna är vår högsta prioritet. Vi rekommenderar därför att boka fönsterputsning så tidigt som möjligt om du är ute efter engångstillfälle. Vi är stolta över att kunna säga att över 70% av kunderna som beställt engångsputsning blivit så nöjda över resultatet och  priset att de blivit abonnemangskunder, om under 5% blir faktiskt engångskunder.

FÖNSTERPUTS HOS ER…

Här kan ni se vilken månad och vecka vi kommer till ditt område:

https://ssfonsterputs.se/fonsterputsning/

Vi skickar en sms-påminnelse dagen innan vi kommer så att ni alltid vet när vi kommer till er. Det är svårt att kunna veta exakt tid, eftersom att det hänger mycket på omgivningen, det handlar om allt från bilköer till oväntat oväder.

När fönsterputsningen är klar får kunden ett bekräftelse-mejl om utfört arbete.

Kunder frågar ofta om man behöver vara hemma när vi putsar, och svaret är nej. Vi putsar fönster utvändigt vilket innebär att ni inte behöver vara hemma. Om ni vill ha invändig fönsterputsning bokar vi en tid som passar er och då behöver ni vara hemma för att släppa in oss. Ni kan anlita oss för invändig fönsterputsning genom vår hemsida eller via e-post info@ssfonsterpus.se .

FÖNSTERPUTSNINGSABONNEMANG UTAN BINDNINGSTID

Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid för vårt fönsterputsningsabonnemang, alltså kan ni säga upp våra tjänster när ni vill. Det är dock viktigt att komma ihåg att säga upp det i förväg, och inte när fönsterputsarna redan är på plats hos er. I sådana fall måste vi fakturera. Här kan ni säga upp abonnemanget: https://ssfonsterputs.se/uppsagning/  eller via e-post: info@ssfonsterputs.se .

BETALNINGAR FÖR FÖNSTERPUTSNING

Betalningar för fönsterputsning sker med faktura efter utfört arbete. Betalningen ska ske inom 14 dagar om inget annat är bestämt. Ni kan välja mellan PDF-faktura som vi skickar gratis via e-post eller en pappersfaktura i posten som kostar 30 kr.

GRUNDPRIS PÅ FÖNSTERPUTSNING

I standard fönsterputsning ingår alla fönster på första våning och putsning av karmar. Karmar finns som ett extra tillägg för engångskunder och ingår inte i standardputsningen. Fönster som är mellan uterum och hus putsar vi endast om kunden begär. Om vi inte fått information om det så kommer vi inte att putsa de fönsterna.

TILLÄGGSTJÄNSTER

Om ni vill att vi putsar övervåningen, uterummet, bågar, spröjs eller takfönster kan ni lägga till det som tilläggstjänster. De är inte bundna vid ert abonnemang så ni kan lägga upp det hur ni vill, t.ex. (langu remu valymas) på övervåningen varannan gång och fönsterputsning i uterummet endast vår och sommar. När ni beställer tilläggstjänster är det viktigt att ni visar under vilka perioder ni vill ha dessa, annars kommer de att utföras under varje fönsterputsning.

OBS! Avtagning och påsättning av spröjs räknas som en tilläggstjänst, så om ert hus har avtagbara spröjs tillkommer en extra kostnad för detta.

RABATT OCH ERBJUDANDE PÅ FÖNSTERPUTSNING

Vill du betala mindre för fönsterputsning eller få gratis tilläggsstjänster?

Rekommendera oss för din granne, vän eller släkting och få 100 kr rabatt på våra tilläggstjänster för varje person som påbörjat ett abonnemang hos oss.

Tvekar du fortfarande? Nu är den perfekta tiden för att bli kund hos oss! Beställ abonnemang för 6 gånger om året och få första våningen för 39 kr första gången!

100% NÖJDA KUNDER EFTER FÖNSTERPUTSNINGEN

Vårt mål – att alla kunderna ska bli nöjda efter varenda fönsterputsning. Vi är inte robotar vilket innebär att även vi kan göra fel på jobbet, därför försöker vi alltid att ta åt oss av på kunders feedback, reagera på klagomål och göra upp för misstag vi gjort.

Färg, kalk, cement, silikon och liknande går inte bort med standard fönsterputsning. Våra fönsterputsare är inte bara utbildade till att putsa fönster fläckfritt, utan också till att vara trevliga och att ha respekt för sin omgivning och era saker.

STARK SERVICE FÖNSTERPUTS FINNS…

Samtidigt som vi får större och större förtroende från våra kunder expanderar vi vår karta som just nu innefattar 39 kommuner i Skåne, Blekinge, Halland och Kronoberg,

Just nu putsar vi fönster i kommunerna Båstad, Bjuv, Bromölla, Burlöv, Eslöv, Hässleholm, Helsingborg, Höganäs, Höör, Hörby, Kävlinge, Klippan, Kristianstad, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge, Ystad, Ängelholm, Åstorp, Örkelljunga och Östra Göinge i Skånes region.

Vi putsar även i kommunerna Olofström och Sölvesborg i Blekinge, Halmstad och Laholm i Halland och Älmhult och Markaryd i Kronobergs region.

PRISET FÖR FÖNSTERPUTSNING

Kunder vill ofta veta priset i förväg, men det är väldigt svårt för oss att veta utan att ha varit på plats, så därför kan vi endast säga ett preliminärt pris genom telefon eller e-post, som vi räknar ut efter hur kundens förklaring. Men vi kan bara säga exakt pris när vi väl är där.

FÖNSTERPUTSNINGSTIPS OCH -REKOMMENDATION

För att era fönster ska hålla sig rena så länge som möjligt, och för att underlätta arbetet för våra fönsterputsare, vill vi dela med oss av några tips och rekommendarioner.

Grilla inte nära fönster. Fettet från maten som grillas fastnar lätt på fönster och är väldigt svårt att få bort.

Försök att inte ha för mycket saker på fönsterkarmen. Damm samlas på föremål och hamnar på fönsterna, växter kan locka till sig kryp som smutsar ner era fönster. Fönsterputsare kan även råka välta ner något så att det går sönder.

Om ni vill att det ska se ännu renare ut rekommenderar vi att byta ramarna 2-3 gånger om året.

Var noga med att täcka över och skydda fönsterna när ni renoverar. Ofta brukar fönsterna inte bara vara smutsiga, utan också skadade.